Service

Bij HostingNetwork bieden we graag de beste service. Zo zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zorgen we natuurlijk voor goede en snelle antwoorden en vinden we dat we net een stapje verder moeten gaan dan andere bedrijven.

Wij helpen dan ook al onze klanten met volledige support waar het gaat om onze dienstverlening maar ook daarbuiten. Neemt u bij ons hosting af en wenst u e-mail te installeren op uw persoonlijke computer? Ook dan helpen we natuurlijk graag. Bedrijven kunnen bij ons een pakket afnemen zodat we ook helpen bij alle technische problemen op kantoor of op uw thuiswerkplek.

HostingNetwork staat voor u klaar en dat laten we graag aan u merken.

Verhuisservice

Natuurlijk bieden wij tegen een zeer laag tarief ook een verhuisservice aan. Neemt u een volledig zakelijk pakket bij ons af? Dan is de verhuisservice in vele gevallen volledig gratis.

Wij kunnen de volgende zaken voor u verhuizen:

  • Uw huidige website;
  • Uw huidige e-mail;
  • Uw domeinnamen;
  • Uw gegevens in de cloud;
  • Uw bestanden uit de cloud;
  • Office365 of Microsoft Exchange;
  • Uw volledige DirectAdmin hostingpakket;

De beste service voor uw bedrijf

Bij HostingNetwork zijn we natuurlijk ook volledig bereikbaar voor zakelijke klanten. Heeft u een bedrijf en wenst u hulp bij uw technische vraagstukken? HostingNetwork heeft het motto: “Geen praatjes, gewoon oplossen”. Voor elk probleem zoeken wij naar de juiste oplossing en helpen we u graag bij alle vragen.

Standaard leveren wij natuurlijk service op al onze diensten. Dat zit natuurlijk volledig bij de prijs inbegrepen. Zo ook service op e-mail en uw hostingpakket. Heeft u echter andere problemen? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. U dient in dat geval wel een service-pakket bij ons af te sluiten. Zo heeft u ook service op alle overige dienstverlening en hardware en software.

Neemt u bijvoorbeeld een webshop af? En heeft u problemen met uw fysieke kassa in de winkel? Dan ligt het eraan waar het probleem zich bevind. Heeft u een probleem met uw kassa dan kunnen wij u natuurlijk gewoon helpen, u dient in dat geval echter wel een actief servicecontract met ons af te sluiten. Heeft u problemen met uw webshop? Dan leveren wij natuurlijk volledige support en dat zit in de meeste pakketten bij de prijs inbegrepen.