ICT & INFRA

Hosting Network is niet alleen uw partner waar het gaat om hosting en online dienstverlening, wij verzorgen natuurlijk ook de complete infrastructuur van uw bedrijf. Backups op uw locatie? Een uitgebreid bestandssysteem of NAS op uw locatie die vervolgens online wordt opgeslagen? Of wenst u bijvoorbeeld online telefonie bij ons af te nemen? Dan staan we ook daarin natuurlijk graag voor u klaar.

VOIP TELEFONIE

Wij verzorgen uitgebreide VoIP Telefonie voor uw bedrijf. Niet alleen met bijvoorbeeld een welkomstmelding, ook verzorgen wij complete doorschakelingen, keuzemenu’s (IVR) en natuurlijk zorgen we voor de juiste telefoons op uw locatie.

Wij kunnen tevens volledige pakketten leveren inclusief onbeperkt bellen voor een betaalbaar bedrag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw pakket per maand af te nemen zodat u geen jaarcontracten hoeft af te sluiten.

NAS OP LOCATIE

Hosting Network levert tevens uitgebreide NAS-Systemen en servers op uw locatie die wij op afstand voor u kunnen onderhouden. U kunt een NAS of server gebruiken om bijvoorbeeld backups van uw website of webshop op te slaan of als bestandssysteem voor uw bestanden. Ook kunt u de NAS of server gebruiken voor het op afstand benaderen van bestanden of als cloud opslag voor uw klanten of partners. Hosting Network is u graag van dienst en wij staan graag voor u klaar.

DIENSTVERLENING OP LOCATIE

Heeft u een bedrijf of winkel en wenst u advies of hulp bij het aanschaffen van computers, kassasystemen, routers of alles wat benodigd is om professioneel het internet te kunnen bereiken? Ook dan zijn we u natuurlijk graag van dienst.

Wij leveren niet alleen volledige servers, NAS-systemen en bijvoorbeeld computers voor uw bedrijf of fysieke winkel maar ook zorgen wij dat alles juist wordt aangesloten en kunnen we u een uitgebreid servicecontract aanbieden waarbij wij uw systemen volledig onderhouden. Wist u dat wij zelfs in de weekenden en avonduren onderhoud verzorgen bij bedrijven? Wij staan klaar wanneer het u uitkomt!