DEDICATED SERVERS

Een dedicated server is een fysieke server die aan jou, als klant wordt toegewezen. Het grote voordeel van een dedicated server in vergelijking met een virtuele server (VPS) is dat je te maken krijgt met fysieke resources (RAM en CPU), hierdoor krijg je veel meer power en zullen sites sneller draaien dan op elke andere server! In gewone taal: Alle onderdelen in de server zijn daadwerkelijk voor jou als klant en worden dus niet gedeeld met anderen. Je krijgt dus een complete server die wij geheel voor je onderhouden. Deze lease je bij ons in een uitgebreid plan inclusief volledig onderhoud door Hosting Network.

Wellicht ben je geïnteresseerd maar vraag je je af of een eigen server wel iets voor jou is? We kunnen natuurlijk altijd tal van voordelen benoemen echter blijft een probleem vaak het technische gedeelte. Het is mogelijk om bij Hosting Network een managed dedicated server met DirectAdmin te nemen. Het volledige server beheer wordt door Hosting Network verzorgd, het enige wat je zelf dient te doen is het opzetten van de websites op de server en de websites te beheren. Het onderhoud, updates en eventuele verstoringen pakken onze systeembeheerders op! Je hebt er dus werkelijk geen omkijken naar!

Wij maken gebruik van hoogwaardige servers van DELL.

DE SERVERS

Ben je een groot bedrijf? Heb je een complete server nodig maar wil je niet de technische zaken moeten onderhouden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de complete websites van je bedrijf beheren, zorgen voor de updates en zorgen dat alles online is.

Ben je een webdesign-bureau of wil je hosting verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hosting Network zorgt voor het gehele onderhoud van de server en wij kunnen indien nodig ook zorgen voor de sites van je klanten. Je kunt gebruik maken van onze volledige helpdesk, telefonische support en we lossen ook graag de problemen van je klanten op.

Voor de geavanceerdere gebruikers is de vraag vaak wat het voordeel tussen een virtuele server (VPS) en een dedicated server is. Bij een VPS krijg je virtuele resources en wordt de fysieke server dus opgedeeld in meerdere virtuele servers, hierdoor zal de fysieke server een hogere belading/belasting hebben en jij dit ook merken in de performance van je applicaties op de VPS. Bij een eigen dedicated server krijg je een fysieke server toegewezen en werk je niet met virtuele, maar met fysieke resources. Buiten dat je een hogere performance hebt krijg je ook een eigen IP-adres toegewezen en zal de performance dus niet afhankelijk zijn van andere klanten omdat jij de enige gebruiker van de server bent. Win win dus!

Omdat Dedicated Servers altijd maatwerk zijn overleggen we hierover graag met jou als klant. Neem contact op via sales@hostingnetwork.nl voor meer informatie.

CONTACT

Heb je vragen? Wil je vrijblijvend advies? Of wil je graag iets weten over onze dienstverlening?
Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.