E-mail van Hosting Network

E-mail is extreem belangrijk voor zowel de particuliere klant alsmede de zakelijke klant. Bij Hosting Network krijgt u bij elk hostingpakket standaard 999 mailadressen die u via webmail of bijvoorbeeld imap kunt bereiken. Wij maken hiervan backups. Het nadeel van dit soort e-mailadressen is dat het standaard mailadressen zijn die op dezelfde server draaien als uw website.

Omdat het voor veel van onze klanten erg belangrijk is altijd bereikbaar te zijn bieden wij nu ook Office365 aan. Wij richten dit pakket geheel voor u in. Hierbij zijn er twee opties: Een geheel eigen ingerichte tenant waarop u werkt of een gedeelde tenant van ons die al ingericht is.

Een eigen tenant is ook bij verhuizing volledig te behouden. In deze tenant voeren wij uw gegevens in en richten we deze geheel naar wens in. Sluiten wij Office365 aan op onze eigen tenant, dan wil dat zeggen dat uw e-mailaccount draait op een omgeving van HostingNetwork. Omdat deze tenant volledig is ingericht kunnen wij dit account zeer snel online zetten en kunnen wij snel te werk gaan. Een gedeelde tenant van HostingNetwork is niet te verhuizen en u dient bij verhuizing dus uw e-mail zelf over te zetten.

E-mail van Hosting Network

Hosting Network is uw partner ook als het gaat om Office365. Wij onderhouden uw tenant, zorgen dat wij het volledig naar wens inrichten en u kunt onze klantenservice altijd bereiken voor vragen omtrent Office365 en uw account. Wij kunnen wel bij de instellingen van uw account om deze op afstand te beheren maar niet bij uw e-mail. Zo zorgen wij er altijd voor dat uw account volledig werkt volgens de AVG en UAVG regels en is de privacy altijd gewaarborgd.

[bestelformulier url=https://beheercentraal.nl/bestellen/?cart=12]