Beveiliging van je site!

0
89

Niet alleen service is belangrijk, ook het gebruik van de juiste technieken voor je website is een absolute must. HostingNetwork gaat voor kwaliteit, daarvoor werken wij alleen met de allerbeste SSL-Certificaten voor de beveiliging van de websites van onze klanten en natuurlijk van onze eigen websites.

De certificaten van Sectigo (voorheen Comodo) zijn de beste certificaten die er op dit moment op de markt te krijgen zijn voor de meeste webshops en websites.

Omdat we met De Nederlandse Omroep werken met gevoelige informatie en video’s hebben wij op die website een speciaal SSL-Certificaat: het zogenoemde EV-certificaat. Dit certificaat gebruiken banken en grote webshops ook zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden. Bij dit certificaat is een groen slotje te zien.

Voor onze overige websites (en ook die van HostingNetwork en Hosting88) maken we gebruik van een SSL-Certificaat met bedrijfsvalidatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste validatie waarbij de bedrijfsgegevens worden gecontroleerd en zo de identiteit van een website gewaarborgd kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here