Prijsverlagingen

0
103

HostingNetwork zal haar prijzen per 01 Januari 2020 gaan verlagen. En daar zijn we uiteraard best een beetje trots op! Waar de overige hostingbedrijven in Nederland de prijzen massaal verhogen zullen wij onze dienstverlening juist nog goedkoper gaan aanbieden!

Ook zitten we komend jaar niet stil en gaan we weer een aantal nieuwe features uitrollen die voor een nog groter gebruiksgemak zullen zorgen. Hiernaast zullen we ook eenvoudig te beheren cloudoplossingen gaan aanbieden zodat je naast je webhosting ook kan genieten van fantastische cloudopslag. Ook zullen we ons gaan richten op de bereikbaarheid van uw website en de vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast zullen we ons tevens gaan richten op bereik via social media en dit zullen we tevens gaan aanbieden aan onze klanten!

Tenslotte wordt onze support nog uitgebreider zodat we jullie bij vragen of problemen nog sneller kunnen helpen. Wist je al dat we ook in het weekend en in de avonduren bereikbaar zijn?

Naast al dit positieve nieuws, nog een laatste bericht:

Het zal niet iedereen ontgaan zijn dat een aantal van onze collega-hostingbedrijven de prijzen zonder duidelijke aankondiging flink verhoogd hebben. Veel mensen maken zich daar terecht boos over en vragen zich af wie er gaat volgen.

HostingNetwork is een gezond bedrijf met een stabiele organisatie, we hebben alles in eigen beheer en zijn dus ook geheel onafhankelijk in onze bedrijfsbeslissingen. Met de prijzen die we hanteren is een gezonde bedrijfsvoering voor HostingNetwork geen probleem.

Dus nee, bij HostingNetwork geen onverwachte prijsverhogingen en natuurlijk altijd de beste service!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here